Skip to main content

Børnenes efterårsferie ved Nordvestkysten

Photo: Destination Nordvestkysten

Tag hele familien med på oplevelser ved Vestkysten. Her er der fuld fart på aktiviteter, og naturen fungerer optimalt som verdens bedste legeplads for en skøn og aktiv ferie.

Tag ungerne med ud i naturen og oplev hvordan efteråret kan bruges til udendørs aktiviteter, som surf, cykelture, en tur på hest eller en dejlig gåtur i skoven. En aktiv ferie kan noget særligt, som giver et plus i ferieoplevelserne på grund af den enestående natur, som Nordvestkysten byder på. Der er selvfølgelig også de hyggelige indendørs aktiviteter for dem, der sætter en tur i biografen eller svømmehallen højt.

Herunder præsenteres et lille udsnit af oplevelser for børnefamilier i efterårsferien.

Efterårsaktiviteter for børn

Familie til Høstfest i Fårup Sommerland
Fårup Sommerland

Høstfest i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er året rundt en sikker børnefavorit, og ikke mindst i efteråret hvor sommerlandet hvert år inviterer til høstfest og massevis af sjove familieaktiviteter. I år kan du opleve parken oplyst, når mørket falder på, når Fårup Sommerland byder indenfor til Lysfald. 

Surf i Løkken
Niclas Jessen

Børne-surfing i Løkken

Børne-surfing med North Shore Surf i Løkken er en anderledes oplevelse for selv de yngste vand-entusiaster. Forældrene er naturligvis med på sidelinjen og alle er klædt godt på i våddragter til en tur i det noget kolde Vesterhav. Efter surf kan i nyde en lækker frokost på fx Pandekagehuset og er der plads til endnu mere til den søde tand, så ligger Bolcheriet og frister med både bolcher og slikkepinde, samt en spændende bolcheproduktion, som I kan følge på nært hold.

Sæler Thyborøn
Jyllandsakvariet

Tag på safari med Jyllandsakvariet

Tag med JyllandsAkvariet på tur og oplev den unikke natur omkring Limfjorden. Her kan du bl.a. tage med på Østerssafari i Limfjordens delikate spisekammer, sejle gennem labyrinten af sejlrender mellem sandbankerne og komme helt tæt på sælerne i fjorden, eller deltage i Ravsafari på stranden - både i dagstimerne og i mørke.

MTB pige
Destination Nordvestkysten

MTB med børn

Få en sjov og anderledes familieoplevelse på MTB i Slettestrand. Bo på Feriecenter Slettestrand, som ligger 200 m fra Vesterhavet lige op af Svinkløv Plantage og Lienskrænten. Her finder du unik natur og optimale forhold til en tur på mountainbike med både teknikbane og masser af opmærkede ruter. Du kan også vælge at overnatte i naturen i shelter i Kollerup Plantage.

I efterårsferien er der guidede ture for familier.

strandingsmuseum St Georg
Destination Nordvestkysten

Strandingsmuseum St. George

På Strandingsmuseum St. Georg venter en oplevelse for hele familien og alle sanser kommer i brug. Her fortælles dramatiske historier om de mange strandinger på den jyske vestkyst og om hvordan den lokale befolkning mødte søfolk fra hele verdenen.

Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort byder på rammer til den perfekte familieferie. Her er alt hvad et barnehjerte begærer: Vandland, legeland, bondegård, ridecenter, bowling, aktivitetscenter, minigolf og meget mere. Og der er selvfølgelig også forkælelse for de voksne med spa og wellness i det skønne Romulus. 

Græskar ved Børglum Kloster
Børglum Kloster

Halloween på Børglum Kloster

I efterårsferien fejres Halloween på Børglum Kloster. En lille heks har været forbi og forhekset græskarrene på Børglum Kloster og heksen har gemt et magisk ord bag hver af på dem. Løs mysteriet og find frem til det hemmelige ord! Desuden kan du opleve Krumme som 'Den uhyggelige Halloweenmand" og tage med på rundvisning på klosteret.

Outnature - outdooroplevelser Løkken Nordvestkysten
Destination Nordvestkysten

Megasurf & bunkerskattejagt

Tag med Outnature på spændende oplevelser i efterårsferien. Du kan fx prøve det der bedst beskrives som en "Vestkystrafting", hvor man sidder 8 personer på et stort supboard og får en sjov tur ud i havets bølger. Eller hvad med en bunkerskattejagt, som kræver mod og teamspirit for jeres hold at gennemføre. Ekspeditionslederen fra Outnature sætter skattejagten i gang, og ved hjælp af GPS´er, UV-lygter og reb skal I finde frem til den forsvundne skat. LAD JAGTEN BEGYNDE!

Nordsøen Ocenanarium sommer 2020
Destination Nordvestkysten

Nordsøen Oceanarium

Mød sæler og stimevis af fisk på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, som er Nordeuropas største akvarium. Her kommer du med på eventyr under overfalden og de 10.000 m2 indendørs, 5000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element.

Kystcentret
Kystcentret

Kystcentret Thyborøn

Tæt på det brusende Vesterhav finder du Kystcentret, som er et spændende formidlings- og oplevelsescenter for hele familien. Her er der masser af aktiviteter og du kommer gennem en rejsefortælling gennem hav, bølger, brænding, strøm, vind og vejr - om livet på kysten ved det kraftfulde hav.

Det sker i efterårsferien

Photo: Destination Nordvestkysten

Find overnatning til din efterårsferie

Skallerup Seaside Resort

Feriecentre

Photo: Skallerup Seaside Resort
Sommerhus Nordvestkysten

Sommerhusudlejning

Photo: Destination Nordvestkysten
Autocamper Nordvestkysten

Campingpladser

Photo: Destination Nordvestkysten

Follow:

VisitNordvestkysten © 2022
English