VisitNordvestkysten
Surfer ved Klitmøller
Klitmøller

Super surfspots ved Nordvestkysten

Uanset om du er en garvet surfer, eller det er første gang, du skal prøve surf, så finder du de allerbedste muligheder for at udforske bølgerne og dine egne balanceevner på boardet her ved Vesterhavet.

På Nordvestkysten ved byen Klitmøller, ligger Cold Hawaii, og er et sandt mekka for surf, SUP og andre vandaktiviteter. Cold Hawaii i Thy er Europas svar på det noget varmere Hawaii, og strækker sig fra Hanstholm i nord til Agger i syd, og du finder ikke færre end 31 gode surfspots. Her udbydes surfcamps hos Cold Hawaii Surf Camp, hvor du kan tage familie, venner eller bare dig selv med på en surfoplevelse for livet. Ved den vestlige kyststrækning ved Thyborøn tilbyder Thyborøn Surfcenter kurser i surf, og pga. Thyborøn Kanal, kan der næsten altid findes fine begynder bølger her.

Også længere nordpå finder du optimale forhold, for en tur på surfboardet. I Løkken er forholdene optimale for børn og begyndere, men også her skal nybegyndere altid have instruktører med sig på vandet. Hos North Shore Surf tilbydes surfkurser, sauna og vildmarksbad og inviterer dig på skønne timer ved havet.

Hirtshals hører Surf og Natur til, som tilbyder stand up paddling (SUP) kurser, hvor du kan komme ud og ride på bølgen sammen med dygtige instruktører. 

Sauna Løkken North Shore surf

Flere steder langs Nordvestkysten er der mulighed for en tur i sauna med udsigt til Vesterhavet. Læs mere om Wellness ved Nordvestkysten.

Find dit surfspot herunder

List
Map