Kystsporet cykler ved Bullbjerg

Arrangementer, kurser og tilbud

Photo: Destination Nordvestkysten

Destination Nordvestkysten afholder løbende arrangementer, workshops, kurser og lignende. På denne side kan du se aktuelle tilbud. Siden opdateres løbende. Hvis du har spørgsmål til aktuelle tilbud eller ønsker/forslag til nye kurser eller workshops så tag endelig fat i os. 

Virksomhedstjek: Trænger du til at få et sæt friske øjne på din virksomhed?

Tid og sted: Løbende tilbud hos dig eller os

Destination Nordvestkysten tilbyder et gratis sparringsbesøg, hvor vi med udgangspunkt i din forretning dykker ned i dine udfordringer og muligheder. Inden mødet sender du os et par stikord om, hvad du gerne vil snakke om. Det kunne fx være sammensætning af produkter, salg og mersalg, netværk og samarbejdsmuligheder, budskaber og kommunikation, etc. På besøget kommer vi med konkrete forslag til overvejelser, som kan gavne din forretning.
Besøget varer 1-2 timer og afhængig af dit behov, tager vi en specialist med, som har viden om det emne, du vil tale om.
 

surf løkken

Photo:Destination Nordvestkysten

Gæsteservicekursusforløb for medarbejdere og ledere – lidt udover det sædvanlige

Tid og sted: Forår og efterår 2023. 

Forløbet har til formål at styrke gæsteserviceniveauet samt mersalg og krydssalg blandt turismevirksomheder i Destination Nordvestkysten. Forløbet har som afledt mål at opnå flere loyale gæster og økonomisk bæredygtige turismeaktører. Forløbet skal skabe tilbagevendende gæster og motivation gennem træning i det gode værtskab. Herunder hører forståelse for nye gæstetyper, det gode menneskelige samvær med både gæster og kolleger, samt kulturskabelse og oplæring af medarbejdere.

Læs mere

 

Puch maxi på havnen

Photo:Destination Nordvestkysten

Kontakt os

Stine Dam Nielsen

Data Analysis Manager

sdn@visitnordvestkysten.dk

Betina Sig Cens-Slot

Forretningsudvikler

bss@visitnordvestkysten.dk

Follow:

VisitNordvestkysten © 2024
English