©  Photo:

Surfspot | Gjellerodde Nordstrand

Gjellerodde Nordstrand er Lemvig egens mest besøgte spot i blandt lokale windsurfere og kitesurfere.

Gjellerodde ligger ligger ca. 6 Km nord for Lemvig by. Gjellerodde Nordstrand har gode adgangsforhold, gode parkeringsmuligheder og en dejlig strand småsten. Det hører til sjældenhederne, at der opstår tang og knivmuslinger. 

Sejlladsforhold

Gjellerodde Nordstrand tilbyder windsurfere og kitesurfere sejladsforhold i verdensklasse. Gjellerodde Nordstrand bliver benyttet i stort set alle vindforhold og vindretninger.

Den mere erfarne windsurfer udnytter dets potentiale i alle årets måneder. Spottet benyttes bl.a. til freestyle og slalom, samt hårdvindssejlads i perioder, hvor vesten og nordvestvind opnår stormstyrke. Da spottet er tilbyder en betydelig dybde, er spottet også vel egne til disciplinen foil og formulasejlads. 

Faciliteter på stranden

Gjellerodde Nordstrand er et spot der udmærker sig ved, at ligge i et uspoleret naturskønt område. Det omkringliggende område tilbyder en unik fauna og benyttes af mange turister til gåture og ikke mindst strandbadning.

Naturstyrelsen har opsat Shelters med bålplads ved Gjellerodde Nordstrand, blot 100 meter fra standen. Der findes også et primitiv offentlig toilet på stedet.

 

Bespisning:
Ingen

Koordinater:
Breddegrad: 56.5900| Længdegrad: 8.2980

Vindretninger:
Nord: 3, Nord-Øst: 4, Øst: 4, Syd-Øst: 2, Syd: 1, Vest: 5, Nord-Vest: 5;

Follow:

VisitNordvestkysten © 2024
English